Benzinár, üzemanyag árak változása

Az üzemanyagár központi szerepet kap a gépkocsi tulajdonosok életében, közülük sokan - valószínű kényszerűségből - a tankolást időzítve végzik.

Ezért a pénztárcára menő tudni, hogy hogyan módosul, mozdult el, mennyi ma az üzemanyagár és lesz-e ármérséklés? Weboldalunkon információ látható az jelenlegi, átlagos literenkénti üzemanyagárakról: benzin ára és dízel ár. Megfigyelhető a dízel-, valamint benzinár változása a közelmúltban, és az eddigi évek alatt Magyarországon a a magyar olajtársaság (MOL) jóvoltából - leginkább szerdai és pénteki napokon - közreadott adatokat felhasználva. Az eddigi időszak árainak változásáról grafikon nyújt sokatmondó képet.

A hazai gázolaj- és benzinárak változását többek között 2 tényező alakítja: az olaj világpiaci árváltozása és a dollár-forint árfolyamának viszonya. E 2 tényező grafikonon történő ábrázolása lehetővé teszi a közeljövőben megvalósuló ármódosulás irányának előrejelzését.

A töltőállomásokról szóló összeállítás segítségével megtudható hogy legutóbb a többi autózóhoz - és a "hivatalos" magyarországi átlaghoz - képest mennyire olcsón (vagy drágán) sikerült benzint, vagy dízelt tankolni.

Mind drágább, ennek ellenére egyre több fogy belőlük? Annak ellenére, hogy mind inkább emelkedik az üzemanyagár, egyre több autó fut az Magyarország útjain és mind nagyobb mennyiségű üzemanyag fogy a benzinkutakon.
A fogyasztás negyedéves változásáról a Magyar Ásványolaj Szövetség adatai alapján előálló grafikon árul el beszédes képet.

Ha lenne véleményed az üzemanyagárakról, a hozzájuk kötött közterhekről, kormányzati szabályozásról, akkor egy nyitott fórumot használva pillanatok alatt megoszthatod másokkal, vagy válaszolhatsz a meglévő írásokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2020-01-10 22:10

 

 

Loading Quotes...

 

BAJ VAN A LAPTOPOMMAL

Név:

Email cím:

Telefonszám:

Probléma leírása:

 

Ne vegyen újat!  Javíttassa meg a leghosszabb debreceni garanciával!

Baj van a laptopjával? Nem kapcsol be? Menet közben leáll? Nincs kép? Nem tölt?

Pokoli érzés amikor a megszokott, szeretett laptopja felmondja a szolgálatot. De nem kell kétéségbe esnie!

HÍVJA MOST a  06-(80) 20-48-48-at vagy a 06-20-555-87-88-at, vagy klikkeljen a Laptop szervizelés gombra a szöveg alatt, 

LAPTOP SZERVIZELÉS

PROBLÉMA VAN A NOTEBOOKJÁVAL? 

7 hónap garanciával javítjuk.

A leghosszabb, legerősebb debreceni garancia.

VILLÁMGYORSSÁ TESSZÜK LOMHA LAPTOPJÁT!

Hívja ingyenes telefonszámunkat és díjmentesen házhoz megyünk elromlott, nem működő laptopjáért, notebookjáért akár 1 órán belül!

Hallgassa meg Díjmentes árajánlatunkat mielőtt új laptopot venne százezrekért.

Egy új notebook árának töredékéért újjávarázsoljuk a laptopját, a leghosszabb 7 hónapos debreceni garanciával.

ÉRDEKLŐDÖM

 

székhelylámpaautó

székhelybejárat